Vergaderlocatie Bodegraven

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie nabij Bodegraven? Een plek waar u gasten kunt ontvangen, teambuilding activiteiten kunt organiseren én kantoor kunt houden? AT The Office is er dan ook voor u! Reserveer gauw één van onze zalen en profiteer van het gemak dat we u en uw gasten te bieden hebben.

Drie verschillende meeting rooms

Onze mooie vergaderlocatie vlakbij Bodegraven beschikt over drie moderne vergaderzalen. Ieder vergaderzaal nabij Bodegraven is uitgerust met fraaie houten tafels, comfortabele fauteuils en alle apparatuur om een presentatie te kunnen geven is aanwezig. Dankzij het vele glas is de lichtinval meer dan uitstekend, wat zorgt voor een heerlijk lichte vergaderruimte. Zo houdt iedereen de aandacht optimaal bij de vergadering of een cursus! En huurt u één van de zalen van onze vergaderlocatie nabij Bodegraven? Dan zijn koffie, thee en koekjes natuurlijk inbegrepen.

Een vergaderzaal bij Bodegraven waar honger geen optie is

Tijdens zo’n vergaderdag komt er natuurlijk een moment waarop u en uw gezelschap trek krijgen. Dan is daar de enige echte Lekkere-dingen-unit! De naam laat niets aan de verbeelding over. Hier vindt u alles wat u maar kunt wensen bij een lunch, van gezond tot ‘guilty pleasure’. En op onze vergaderlocatie nabij Bodegraven is alles dagvers verpakt. Dus geen kleffe broodjes die al een week op u liggen te wachten! Naast de Lekkere-dingen-unit vindt u onze eigen Starbucks-koffiecorner, waar u terecht kunt voor een sterke Espresso Macchiato, een romige Blonde Vanilla Latte of één van de andere heerlijke koffievariaties.

Heeft u een vergadering tot in de late uurtjes of luncht u liever even buiten de deur? Dan loopt u binnen vijf minuten naar één van de nabijgelegen restaurants: De Hall of de Markies. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bij mooi weer ons eigen dakterras op te zoeken en daar van uw broodje te genieten!

Vergaderen op een rustige toplocatie

Onze vergaderlocatie in Woerden, nabij Bodegraven is ideaal gelegen, middenin de Randstad. Vanuit Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam is AT The Office uitstekend te bereiken. En parkeren? Op de gratis parkeerplekken parkeert u uw auto naast de deur van onze vergaderlocatie.

Reserveer meteen onze vergaderlocatie bij Bodegraven

Wilt u ook gebruikmaken van één van de zalen op onze vergaderlocatie nabij Bodegraven? U kunt de zaal van uw voorkeur meteen online reserveren! En heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via +31(0) 348 723 803 of info@at-theoffice.nl. Efficiënt vergaderen doet u op onze unieke vergaderlocatie nabij Bodegraven!

Onze vergaderlocatie Bodegraven is onder andere te bereiken vanuit Utrecht, Woerden, Harmelen, Gouda, Alphen aan den Rijn en IJsselstein.