Meeting rooms

Op zoek naar een originele vergaderlocatie in Woerden? Stop met zoeken. U heeft ‘m gevonden. Modern, licht en voorzien van state-of-the-art presentatiefaciliteiten. Een vergadersurvivalkit met koffie, thee en koekjes en gebruik van de presentatiefaciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. De basis voor een succesvolle bijeenkomst is daarmee gelegd.

Begint tegen het middaguur het geluid van rammelende magen en brommende buiken de spreker te overstemmen? Met onze Lekkere-dingen-unit in de lobby stelt u zelf een lunch samen. Een vers belegde boterham, frisse salade of toch een guilty pleasure. De keuze is aan u. En hadden we de Starbucks-koffiemachine al genoemd?

Voor een uitgebreidere zakenlunch liggen op 5 minuten loopafstand twee restaurants: De Hall en De Markies. Uw lunch kan ook bezorgd worden in de vergaderruimte door Theest. Meer informatie hierover ontvangt u bij het reserveren van een ruimte. En is het mooi weer? Lunch dan lekker buiten op ons schitterende dakterras.

Kortom. Stop dus met zoeken. Want van teambuilding tot formeel overleg en interactieve workshops, het kan allemaal bij AT The Office. We richten de ruimte in zoals u dat wilt. En met de faciliteiten die u nodig heeft.

Wilt u een vergaderruimte reserveren of bent u op zoek naar meer informatie?

Bel naar +31(0) 348 723 803 of stuur een mail naar info@at-theoffice.nl.