Vergaderlocatie Alphen aan den Rijn

Voor een unieke vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn kunt u terecht bij At The Office! Bij ons bent u verzekerd van een volledig verzorgde vergadering. Ons grote kantorencomplex nabij Alphen aan den Rijn is voorzien van een vergaderruimte, eet en drinkgelegenheid, een gym en teambuilding activiteiten. Kom daarom onbezorgd vergaderen op onze vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn!

Een geschikte vergaderruimte nabij Alphen aan den Rijn

Op onze vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn hebben wij diverse vergaderruimtes beschikbaar. Ons kantorencomplex heeft drie vergaderzalen waar u met uw gezelschap kunt vergaderen. We hebben één vergaderruimte nabij Alphen aan den Rijn die 100m2 is. Hier kunt u dus met een groot gezelschap van 40 personen vergaderen. Heeft u een kleiner gezelschap? Ga dan voor zaal 2 of 3! Deze zalen op onze vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn is ongeveer 50 m2. Hier kunt u met ongeveer 20 mensen vergaderen. Wilt u graag met een groter gezelschap vergaderen? Bijvoorbeeld voor algemene bedrijfsinformatie aan werknemers. Bij onze vergaderlocatie nabij Alphen aan de Rijn hebben wij de optie om vergaderzaal 1 en 2 tot één vergaderruimte te maken, waarbij u 150 m2 tot uw beschikking heeft. Deze vergaderzaal op onze vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn biedt plaats voor ongeveer 70 gasten.

Kosten vergaderzaal Alphen aan den Rijn

Bent u geïnteresseerd in onze vergaderzaal op onze vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn? Dan willen wij u deze aantrekkelijke prijzen niet ontnemen! Voor de twee zalen van ongeveer 50 m2 vragen wij een prijs van €195,- per dagdeel. Voor de grotere vergaderruimte nabij Alphen aan den Rijn vragen wij een prijs van €395,- per dagdeel. Zoals wij al hadden aangegeven heeft u bij onze vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn ook de optie om twee zalen tot één vergaderzaal te maken. Voor deze vergaderzaal van ongeveer 150 m2 vragen wij een prijs van €695,- per dagdeel.

Meer dan vergaderen

Wij willen dat u volledig onbezorgd kunt vergaderen op onze vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn. Daarom kunt u bij ons naast het vergaderen ook gebruik maken van onze faciliteiten. Bij het huren van een vergaderruimte voorzien wij u van koffie, thee, water en koekjes. U kunt daarnaast natuurlijk ook andere lekkernijen halen in onze lobby.

In de vergaderruimte nabij Alphen aan den Rijn hebben wij gezorgd voor optimale akoestiek door plafonds en vloeren hierop af te stemmen. Daarnaast kunt u op onze vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn gebruik maken van voldoende parkeergelegenheid. Exclusief in ons kantorencomplex in een gym. Na het lange vergaderen is het heerlijk om even uw hoofd leeg te maken en uzelf terug te trekken in onze gym!

Reserveer uw vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn!

Wilt u ook uniek vergaderen? Reserveer dan uw vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn! Maak gebruik van diverse vergaderruimtes en faciliteiten. We heten u graag van harte welkom. Wilt u meer informatie? Bel +31(0) 348 723 803 of stuur een mail naar info@at-theoffice.nl. Reserveer vandaag nog uw vergaderlocatie nabij Alphen aan den Rijn!

Onze vergaderlocatie Alphen aan den Rijn is onder andere te bereiken vanuit Utrecht, Woerden, Bodegraven, Harmelen, Gouda, en IJsselstein.