Vergaderlocatie Woerden

Creatieve oplossingen. Verrassende ideeën en heldere afspraken. Vaste patronen doorbreken. Op zoek naar een originele vergaderlocatie in Woerden? Overleg efficiënter en lees het terug in de notulen van uw meest productieve vergadering.

Waarom het gemak van uw eigen kantoor inwisselen voor een vergaderzaal in Woerden bij AT The Office? Voor rust, comfort en authenticiteit.

U neemt afstand van de zaak. Focus. Vergaderen is prioriteit nummer één. State-of-the-art presentatiefaciliteiten en een vergadersurvivalkit met koffie, thee en koekjes staan klaar. Op de vergaderlocatie in Woerden staat service altijd in het teken van resultaatgericht vergaderen.

Unieke vergaderlocatie Woerden

Zakendeal sluiten? In de lobby ontvangt u uw bezoek onder het genot van een Starbucks koffie. Altijd met zicht op de rode Ferrari 308 GTS Quattrovalvole. Geconserveerd voor inspiratie in de ‘showroom’ van AT The Office .

Onderweg naar de vergaderruimtes in Woerden leest u uitspraken van wereldleiders, topsporters en entrepreneurs. Op de muren van de wandelgangen prijken foto’s van iconen met motiverende citaten.

Terug in de lobby. Tijd voor lunch. Met onze Lekkere-dingen-unit stelt u zelf een lunch samen. Uit de maaltijdautomaat haalt u vers belegde boterhammen, salades of een guilty pleasure.

Voor een uitgebreidere zakenlunch liggen op 5 minuten loopafstand twee restaurants: De Hall en De Markies. Of laat uw lunch bezorgen in de vergaderruimte door Theest. Meer informatie hierover ontvangt u bij het reserveren van een ruimte.

Mooi weer? Lunchen in de buitenlucht is ook mogelijk bij dé vergaderlocatie in Woerden. Op ons mooie dakterras heeft u schitterend uitzicht op de stad.

Faciliteiten van AT The Office

Vanaf de afslag op de A12 rijdt u in twee minuten naar de vergaderlocatie in Woerden. In een kwartier loopt u vanaf Centraal Station naar uw vergaderruimte in Woerden. En stadsbussen brengen u naar de bushalte die op een paar minuten loopafstand ligt.

Snel draadloos internet. Starbucks on the go. Vers eten. Altijd een parkeerplek. De vergaderlocatie in Woerden heeft bovendien een aparte ingang voor uw gasten.

Rolt u zelf de rode loper uit?

Van teambuilding tot formeel overleg en interactieve workshops en cursussen: we richten de vergaderlocatie in Woerden in zoals u dat wilt. En met faciliteiten die u nodig heeft.

Vergaderlocatie Woerden reserveren

Efficiënt overleggen? Reserveer zelf makkelijk een vergaderruimte in Woerden via onze bookingstool. Wilt u meer informatie? Bel +31(0) 348 723 803 of stuur een mail naar info@at-theoffice.nl.