Vergaderruimte Woerden

Heeft u een vergaderruimte nodig in Woerden? Aan de Pelmolenlaan 2 vindt u AT The Office, hét vergadercomplex van Woerden! Hier kunt u verscheidene zalen reserveren, voor zowel grote als kleinere gezelschappen. Alle faciliteiten voor een geslaagde vergaderdag zijn aanwezig. Reserveer dus gauw online uw vergaderruimte in Woerden.

Vergaderen in Woerden

Wilt u met uw eigen team een keer op een verfrissende plek in Woerden vergaderen? Dan heeft u waarschijnlijk niet heel veel ruimte nodig. Maar organiseert u een congres of een andere grote bijeenkomst, dan is het vanzelfsprekend belangrijk dat er voldoende plekken beschikbaar zijn. Vandaar dat AT The Office in Woerden drie verschillende vergaderruimtes te bieden heeft, die bovendien met elkaar te combineren zijn tot één grote vergaderzaal.

Dit laatste is het geval wanneer u ervoor kiest onze grootste zaal te combineren met één van de twee kleinere zalen. De grootste zaal heeft namelijk een oppervlakte van zo’n 100 m2, waardoor u er met veertig personen kunt vergaderen. De twee andere zalen zijn ongeveer half zo groot en bieden dan ook plek aan twintig personen per zaal. Vanzelfsprekend zijn alle vergaderruimtes bij ons in Woerden ook gewoon apart te huren wanneer u wilt vergaderen.

Eten en drinken is aanwezig

Wanneer u bij ons een zaal huurt, zorgen wij ervoor dat u en uw gasten voorzien worden van koffie, thee, muntwater en koekjes. En wanneer u wilt lunchen is dat zeker ook mogelijk. Hiervoor loopt u naar onze kantine, waar u een uitgebreid aanbod lekkere broodjes treft, evenals de nodige zuivelproducten én onze Starbucks-koffiecorner, met alle bekende Starbucks-smaken. Het aanwezige fruit mag u bovendien gratis pakken.

Maak gebruik van de audiovisuele hulpmiddelen

Worden er tijdens de vergadering presentaties gegeven? Geen probleem, u kunt gratis gebruikmaken van de aanwezige audiovisuele apparatuur. Iedere vergaderzaal bevat presentatieschermen en een audio-installatie. Zo kunt u zich ook tegenover een grotere groep gemakkelijk verstaanbaar maken.

Eenvoudig te bereiken vergaderruimtes in Woerden

Onze vergaderruimtes in Woerden liggen vlakbij het St. Antonius Ziekenhuis en zijn via de A12 vanuit de richtingen Den Haag en Utrecht en de A2 vanuit de richtingen Den Bosch en Amsterdam uitstekend met de auto te bereiken. Onze vergaderlocatie in Woerden beschikt bovendien over voldoende eigen (gratis) parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf het station is het slechts een kwartiertje lopen, of u pakt de bus en stapt uit bij de halte Wipmolenlaan.

De tarieven voor een vergaderruimte in Woerden

Onze vergaderruimtes om te vergaderen in Woerden zijn al te reserveren vanaf €195,- per dagdeel. Voor de grote zaal betaalt u slechts €395,- per ochtend of middag. Voor het samenvoegen van de grote en één van de twee kleinere zalen rekenen we een bedrag van €695,-.

Reserveer uw vergaderruimte

U kunt onze vergaderruimtes in Woerden online reserveren. Ga hiervoor naar ons boekingssysteem. Mocht u vragen hebben of liever telefonisch reserveren, dan kunt u altijd bellen naar 0348 723 803. Een e-mail sturen naar info@at-theoffice.nl is natuurlijk ook mogelijk. We wensen u alvast veel gemak van onze vergaderruimte in Woerden!

Onze vergaderruimte in Woerden is onder andere te bereiken vanuit Utrecht, Bodegraven, Harmelen, Gouda, Alphen aan den Rijn en IJsselstein.