Faciliteiten

Uw gasten vinden direct een parkeerplek en komen binnen via een aparte ingang van AT The Office. Het entree leidt naar de lobby. Design fauteuils wachten geduldig op uw bezoek.

De gastvrouw belt u vanaf de receptie en laat weten dat uw zakenpartners zijn aangekomen.

Espresso Macchiato, Blonde Vanilla Latte of een Flat White? Starbucks. Small talk onder het genot van een kop koffie in de lobby.

Het is bijna 12 uur. Heeft u trek in lunch? Introduceer Fresh food vending aan uw gasten: de maaltijdautomaat met dagverse producten. Eet u liever buiten de deur? Het dichtsbijzijnde restaurant De Markies ligt op 5 minuten loopafstand.

Out of the box AT The Office

Uw kantoor. Spotify playlist op de achtergrond. Een ratelend toetsenbord. Muisklikken. Het plafond lijkt net een hoogpolig tapijt en absorbeert de klanken. Optimale akoestiek. U leunt achterover in een executive bureaustoel en ideeën borrelen op. Noem het solo brainstormen. Socialiseren? Test uw hersenspinsels op collega’s in een van de drie vergaderzalen van AT The Office. Nóg laagdrempeliger overleggen? Zoek de lobby op. Of de wandelgangen. Frisse invalshoek nodig? Ontmoet mensen van buiten uw branche. Ontmoet elkaar AT The Office.

Car park AT The Office

Vergaderen over 10 minuten. U neemt de afslag van de A12 en binnen 2 minuten komt u aan bij AT The Office. Uw membercard opent direct de slagboom en geeft u toegang tot het parkeerterrein. Een leeg parkeervak vlakbij de ingang lacht u toe. Nog 7 minuten. Tijd over. Tijd voor koffie. Een parkeerplek zoeken? Voor uw auto is altijd plek bij AT The Office.

On the go AT The Office

Zin in koffie? Sta in de schoenen van een barista en bedien uzelf met Starbucks koffie. Espresso Macchiato? Of toch een Flat White? Kies de koffiebonen en selecteer uw favoriete drank. Uw membercard regelt de rest.

Food AT The Office

AT The Officie biedt diverse maaltijden, van tussendoortje tot stevige maaltijd. Laat u verrassen en bedien uzelf in de lobby.