Cursusruimte Woerden

Bent u op zoek naar een cursusruimte in Woerden waar alles voorhanden is? Een presentatieruimte met alle benodigde apparatuur, mogelijkheden om te lunchen en meer dan voldoende parkeergelegenheid? Dan is AT The Office de ideale locatie om uw cursus te geven. Wij hebben drie verschillende trainingszalen in Woerden tot uw beschikking, die plaats bieden aan zowel grote als kleine gezelschappen. Wacht dus niet langer en reserveer uw cursusruimte in Woerden nu online!

Cursusruimte in Woerden

Onze locatie beschikt over drie zalen in verschillende groottes. Onze grootste cursusruimte in Woerden meet zo’n 100 m2 en biedt plaats aan 40 cursisten. De andere twee zalen zijn half zo groot. Wilt u een cursus geven aan een groter gezelschap, dan is het mogelijk zaal één en twee samen te voegen tot één grote cursusruimte in Woerden.

Het reserveren van een cursusruimte is erg eenvoudig. In de boekingstool kiest u de gewenste zaal, waarna u meteen doorgelinkt wordt naar een kalender. Hierin zit u in één oogopslag op welke dagen en tijdstippen de door u gewenste cursusruimte bij ons in Woerden nog beschikbaar is. U kunt bovendien meteen aangeven of u de ruimte meerdere dagen of weken achtereen op hetzelfde moment wilt reserveren. Zo voorkomt u dat de zaal op een volgende cursusdag bezet blijkt te zijn.

Van alle gemakken voorzien

Wanneer u één van onze cursusruimtes reserveert, zorgen wij ervoor dat alles wat u nodig heeft alvast klaarstaat. Zo is er standaard een presentatiescherm beschikbaar, evenals een audio-installatie om u verstaanbaar te kunnen maken tegenover een grote groep cursisten. Daarnaast dragen we zorg voor een zogeheten survivalkit, met daarin onder meer koffie, thee, muntwater en koekjes. Daarnaast zijn aanvullende cateringmogelijkheden bespreekbaar.

Huur uw vaste kantoorruimte

Naast trainingszalen en een vergaderruimte voor specifieke momenten kunt u bij ons ook vaste kantoorruimte huren. Deze zijn beschikbaar van 20 m2 tot liefst 500 m2. Wanneer u een vaste plek zoekt voor uw dagelijkse cursussen is dit mogelijk ook een goede optie. U heeft dan uw eigen ruimte waarvan u met uw lidmaatschapspas 24/7 toegang tot heeft. Bovendien kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten en openbare ruimtes. Als Gold member valt daaronder zelfs het gebruik van onze eigen gym!

Vragen over onze cursusruimte in Woerden?

Zoals gezegd kunt u uw trainingszaal bij ons in Woerden eenvoudig online reserveren. Mocht u nog vragen hebben over onze vergaderlocatie in Woerden, dan kunt u ons altijd bellen via 0348 723 803 of een e-mail sturen naar info@at-theoffice.nl. Een cursusruimte huren in Woerden was nog nooit zo eenvoudig!