Kantoorruimte Utrecht

Kantoorruimte Utrecht

Bent u op zoek naar een unieke kantoorruimte nabij Utrecht? Dan is At The Office de perfecte plaats voor u. U kunt op deze locatie eenvoudig uw kantoor houden. Reserveer snel een van onze zalen en profiteer van het gemak wat wij u en uw gasten te bieden hebben.

Meeting rooms

Onze kantoorruimte nabij Utrecht beschikt over meerdere meeting rooms. Elke meeting room is uitgerust met de mooiste spullen. Zo hebben alle ruimtes houten tafels, fijne fauteuils en zijn de ruimtes uitgerust met de beste apparatuur. De kantoorruimtes nabij Utrecht hebben dankzij het vele glas een perfecte lichtinval. Hierdoor zijn de meeting rooms heerlijk licht.

Innerlijke mens

Honger en concentratie werken niet samen. De innerlijke mens dient immers ook goed verzorgd te worden, zodat er goed werk geleverd kan worden. Om u in uw kantoorruimte bij Utrecht volledig tot uw dienst te zijn, zijn koffie, thee en een koekje inbegrepen bij het huren van een kantoorruimte nabij Utrecht. Daarnaast kunt u onbeperkt water tappen bij een van de tappunten. Heeft u zin in iets anders? Bij onze Lekkere-dingen-unit kunt u van alles kopen. Van een gezonde lunch tot een lekkere snack, alles is in onze unit te vinden. Naast onze lekkere-dingen-unit hebben wij een Starbucks koffie corner. In deze koffiecorner kunt u uw eigen overheerlijke Blonde Vanille Latte of een van de andere variaties kiezen.

Blijf bewegen in de kantoorruimte bij Utrecht

Het is een veel voorkomend probleem binnen kantoren: te weinig beweging. De meeste kantoorbanen worden zittend uitgevoerd en daardoor bewegen mensen te weinig. Gelukkig hoeft u zich daar bij onze kantoorruimte bij Utrecht geen zorgen over te maken. Wij beschikken namelijk over een eigen gym. Hierdoor kunt u na werktijd nog een volledige work-out doen. Optioneel kunt u een personal trainer of een fysiotherapeut inhuren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Alles over Utrecht

Utrecht is een bruisende stad, gelegen in het hart van Nederland. Het is een belangrijk zakelijk centrum met een bloeiende economie en een groot aantal toonaangevende bedrijven en instellingen. Met een bevolking van meer dan 350.000 inwoners heeft Utrecht een groot potentieel als het gaat om het vinden van nieuwe klanten en samenwerkingsverbanden.

Utrecht heeft een gunstige ligging en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het heeft uitstekende verbindingen met andere steden en regio’s in Nederland en Europa, wat het een ideale locatie maakt voor internationale bedrijven en natuurlijk voor uw kantoorruimte nabij Utrecht.

Reserveer een kantoorruimte bij Utrecht!

Wilt u ook gebruikmaken van één van onze kantoorruimtes nabij Utrecht? U kunt de zaal van uw voorkeur meteen online reserveren! En heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via +31(0) 348 723 803 of info@at-theoffice.nl. Onze kantoorruimte Utrecht is onder andere te bereiken vanuit Woerden, Bodegraven, Harmelen, Gouda, Alphen aan den Rijn en IJsselstein.