Vergaderlocatie IJsselstein

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in IJsselstein? At The Office heeft diverse vergaderruimtes die u kunt huren voor uw vergadering of bijeenkomst! Wij beschikken over een groot kantorencomplex nabij IJsselsteindie voorzien is van onder andere een vergaderlocatie, gym en eet en drinkgelegenheid. We verwelkomen u dan ook graag met uw team om hier te vergaderen en teambuilding activiteiten te doen!

Diverse vergaderruimtes voor uw team

Bij onze vergaderlocatie nabij Ijsselstein bevinden zich diverse groottes vergaderruimtes die u kunt huren. Zo hebben wij voor kleine en grote groepen verschillende ruimtes die hiervoor geschikt zijn. De grootste vergaderruimte die wij u aan kunnen bieden nabij IJsselsteinis ongeveer 100 m2. We hebben daarbij twee kleinere vergaderruimtes van 50 m2. Nu hebben wij bij op onze vergaderlocatie nabij Ijsselstein ook de mogelijkheid om de grootste en kleinere ruimte samen te trekken tot één ruimte. In de ruimte van 100m2 passen circa 40 personen en in de vergaderruimte van 50 m2 nabij IJsselsteinpassen 20 mensen.

Volledig ontzorgd op onze vergaderlocatie

Zoals we eerder al even lieten weten bieden wij meer aan dan een vergaderlocatie nabij IJsselstein. Wilt u namelijk meer uit uw team halen? Dan zijn teambuilding activiteiten een goede mogelijkheid! Daarnaast kunt u bij ons tussen het vergaderen door ook gebruik maken van onze eet en drinkgelegenheid op onze vergaderlocatie nabij IJsselstein. Vergaderen kan veel mentale energie kosten die door onze Gym kan worden weggenomen. Hoe fijn is het namelijk om na het vergaderen even de gym in te duiken om de vergadering een plekje te geven en weer rust in uw hoofd te creëren.

Kosten vergaderruimte Ijsselstein

Wij heten u graag van harte welkom op onze vergaderlocatie nabij IJsselstein! Daarom bieden we scherpe prijzen voor de verschillende vergaderruimtes. Voor de twee kleine zalen van 50 m2 hanteren wij een prijs van €150,- per dagdeel. Daarnaast kunt u ook voor de grotere vergaderruimte nabij IJsselstein gaan op onze vergaderlocatie. Voor de zaal van 100m2 betaalt u €395,- per dagdeel. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Reserveer uw vergaderlocatie nabij Ijsselstein vandaag nog!

Wilt u komen vergaderen op onze vergaderlocatie nabij IJsselstein? Bij At The Office maken we het graag volledig naar uw zin! De verschillende vergaderruimtes zorgen voor een ideale plek om efficiënt te vergaderen. Daarbij kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze andere faciliteiten op onze vergaderlocatie nabij IJsselstein. Wilt u meer informatie? Bel +31(0) 348 723 803 of stuur een mail naar info@at-theoffice.nl. Reserveer vandaag nog uw vergaderlocatie nabij IJsselstein!

Onze vergaderlocatie nabij IJsselstein is onder andere te bereiken vanuit Utrecht, Woerden, Bodegraven, Harmelen, Gouda en Alphen aan den Rijn.