Vergaderlocatie Gouda

Vergaderen nabij Gouda

Bij AT The Office zijn wij uw vergaderlocatie in de buurt van Gouda. Maak vergaderen efficiënt, productief en prettiger. Want, niets is fijner dan thuiskomen na een effectieve dag vergaderen in een van onze vergaderzalen nabij Gouda!

Een andere omgeving werkt ontzettend goed: even los zijn van het bedrijf. In een vergaderruimte in Gouda komen u en uw team tot de beste ideeën. Wat AT The Office zo uniek maakt? Onze vergaderlocatie nabij Gouda is van alle gemakken voorzien. Service en comfort staan bij ons hoog in het vaandel.

Comfortabele vergaderzaal Gouda

Omdat comfort zo hoog bij ons in het vaandel staat, doen we er alles aan om uw vergadering zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Wij voorzien onze gasten graag van de lekkerste koffie. Want, goede koffie is natuurlijk belangrijk tijdens een lange vergaderdag. Het enige wat u nodig heeft, is uw membercard en koffievoorkeur!

Onze vergaderruimte nabij Gouda zorgt voor inspiratie. Onze inrichting is met veel precisie samengesteld. U bent van alle gemakken voorzien, denk bijvoorbeeld aan apparatuur, eten en gekoelde drankjes. Vergader dipje? Geen probleem! Onze vergaderlocatie vlakbij Gouda beschikt over (gezonde) snacks waardoor u nieuwe energie opdoet. Daarnaast verzorgen wij met alle liefde een heerlijke lunch. U kunt uzelf bedienen in onze prachtige lobby of u maakt gebruik van een gastvrouw.

Bereikbaarheid van onze locatie

Onze vergaderlocatie nabij Gouda heeft meerdere voordelen, maar het grootste voordeel is toch wel de locatie. Zowel met de auto als het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw gasten problemen ervaren met parkeren aangezien we beschikken over genoeg (gratis) parkeerplekken. De vergaderlocatie rond Gouda is zelfs op loopafstand van het station in Woerden te bereiken.

Tarieven en Reserveren vergaderruimte Gouda

Bent u klaar voor een efficiënte vergadering in een van onze vergaderzalen in Gouda? Wij bieden scherpe prijzen! Het reserveren van een vergaderzaal of cursusruimte nabij Gouda is binnen enkele minuten online gedaan. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Wij zijn telefonisch goed bereikbaar. Wij zetten de zaal en koffie alvast voor u klaar. Wie zijn u graag verschijnen!

Onze vergaderlocatie Gouda is onder andere te bereiken vanuit Utrecht, Woerden, Bodegraven, Harmelen, Alphen aan den Rijn en IJsselstein.